NU

Mijn kracht
snel doordringen tot de essentie en het vertalen daarvan in praktische communicatie (woord en beeld), strategie & operatie. 
 
Mijn doel
vergroten van de exposure van de organisatie en haar mensen op hun eigen authentieke manier voor een groter en effectiever netwerk en meer klanten.
 
Mijn onderscheidend vermogen
mijn persoonlijke aanpak en uitstekende netwerk & sales vaardigheden.
 
Mijn werkwijze
research door een intensieve mix van social engineering en creatief netwerken; strategisch zoeken via internet, veel lezen en associëren in combinatie met persoonlijk contact; afspraken, telefoongesprekken en het bezoeken van conferenties.

In gesprekken en experimenten focus ik op ‘omdenken’ en het aanbieden van alternatieve creatieve invalshoeken en inzichten die internaliseren en beklijven. Het wordt (bij de klant) zichtbaar in effectiever gedrag (referenties) en discours (o.a. taal).

 

Historie

Mijn commerciële expertise is gebaseerd op 25 jaar ervaring als ondernemer en recruiter in de competitieve markt van informatietechnologie.

Gedurende een periode van 10 jaar heb ik hard gewerkt aan mijn soft-skills op het gebied van organisatieontwikkeling, coaching en spiritualiteit.
 

Vanaf 2014 ben ik actief in de Open Source en Free Software community en voornamelijk gericht op support en engineering onder high tech researchomgevingen onder andere in de biotechnologie en technische natuurkunde.

 

Ambitie

Ik zou mijn expertise en talenten graag inzetten in een omgeving waarin ik écht het verschil kan maken binnen een maatschappelijke liefst internationale context; als fondsenwerver, lobbyist of projectmanager bij een NGO.
 

Ik leef me graag uit in mijn schrijftalent, langs de weg van storytelling.

Als ik 70 ben ga ik een boek schrijven.

Als groot Bach en opera-fan zou ik ooit nog eens (Alt) een aria willen zingen voor een ‘friendly audience’.

 

Vrije tijd

Ik zing sinds begin 2017 in het Toonkunstkoor Nijmegen http://www.toonkunstkoornijmegen.nl
Daarnaast ben ik gek op fietsen (touren op mijn Koga Miyata Lightrunner), workouts in de sportschool en wekelijkse Tai Chi lessen (klassieke Yang stijl). Met ingang van 1 juli 2017 woon ik samen met de man van mijn leven, Robert Taen.