Promesa Publishing

Hazenkampseweg 1
6531 NA  Nijmegen
06 – 24432176
ingeschats@hotmail.com

RABO bank       NL09RABO 108 505 839 BIC RABO NL2U
K.v.K Nijmegen 09181937
BTW  NL           152 989 195
BLOG – www.ingeschats.nl

 


Inge Schats op Linkedin 

Partners

www.paralax.nl Paralax, a leading software developer, helps clients improve planning, scheduling, rostering and dispatching their workforce and related resources. Key focus markets are temp agencys, security, healthcare, public sector, education and industry. Paralax is rapidly expanding, both nationally and internationally, was founded in 1981 and has over 600 customers in 7 countries.

www.roomforids.nl Een creatief communicatie media bureau dat in het brede researchdomein kennismerken creëert; van event design tot naamgeving tot allerlei vormen van creatieve communicatie.

www.dtls.nl Het Dutch Techcentre for Life Science is a professional network of academic institutes and industry partners, a platform of collaboration to exchange knowledge and expertise in the field of information technologie/ datascience in order to face complex challenges in (research-)datamanagement. DTL aims to connect the existing research infrastructure, building a kind of nation-wide highway system for life science research that is well-connected to international infrastructure networks. To address these challenges, we need high quality experimental design, excellent measurements and a royal treatment of data. 

www.datacomputing.nl Data Computing (2016) is an ICT startup specialised in data science and (Big) Data support for researchers in multiple domains. We are a group of well trained scientific ICT professionals with loads of experience both in the field of ICT as in scientific research.

www.ATComputing.nl AT Computing BV is een softwarehouse gespecialiseerd in Open Source softwaretechnologie. In 2015 bestaat AT 30 jaar. Ze staat bekend om haar hoge kwaliteit opleidingen en schuift de laatste jaren op naar kennisinstituut dat tevens consultancy en expertsessie op complexe infrastructuren inzet.
www.A13c.nl
  Apollo 13 Consult staat voor een team doorgewinterde organisatie-adviseurs die gespecialiseerd zijn in High Reliability Organizing. Een trouwe klant,  waarvoor ik werk als marketing communicatie adviseur.

www.strange.nl Shirine Moerkerken is een topadviseur en interventiekundige. Ze is een trouwe klant waarvoor ik werk als marketing communicatie adviseur tbv Strange, haar gedachtegoed en haar boek ‘Hoe ik verander’.

www.itip.nl Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie; opleidingsinstituut, leermeesterschap, inspiratie, energetisch werk, persoonlijke ontwikkeling.

www.kameroenwerkt.nl Een project waarin de lokale economie in een regio in Kameroen wordt gestimuleerd met financiële middelen, kennis en allerlei projecten. In juli 2012 heb ik meegedaan aan de Colonie de Vacances;  groot muziekfestival als kick-off voor het cultureel centrum dat er nu gebouwd wordt.

www.skb.nl SKB Monitor@Work is een bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzaam personeelsbeleid en het meten en voorspellen van de gezondheid van mensen, teams én dientengevolge de prestatie van die teams, uitgedrukt in cijfers en letters. Ik heb marketingcommunicatiewerkzaamheden en advies voor SKB gedaan.

www.kloosterhof.nl Uitgeverij Kloosterhof is uitgever van succesvolle bladen als het Tijdschrift voor Coaching en TVOO, tijdschrift voor Organisaties in Ontwikkeling. Ik werkte tot september 2012  als corrector voor ze en heb een artikel van gepubliceerd in beide bladen.

www.ponjeeadvies.nl Tijn Ponjee is inspirerend collega, organisatieadviseur en medestudente bij de Energetische Opleiding van het ITIP. Ze is specialist in karakterstructuren, schrijfster van het boek “Word wie je bent” en oprichter van School voor Passie (www.schoolvoorpassie.nl)

www.lvsc.eu Landelijke vereniging voor Supervisie en Coaching. Voormalig werkgever (commercieel beleid) en huidig opdrachtgever voor marketingcommunicatie-zaken.

www.progress.com Software technologie bedrijf en internationale organisatie die het zakelijke hart vormt van de markt waarin ik 20 jaar actief ben geweest.

www.socialmedium.nl Social Media & internetspecialisten, waarmee ik veel samenwerk. Ze hosten en onderhouden o.a. deze website.

http://www.chikung-taichi.nl Tabitha Hart is (sinds 2007) mijn lerares Tai Chi in Nijmegen

www.studiobraaf.nl Patricia Rehe deed de fotografie en vormgeving voor deze website. Ze doet bovendien al meer dan 10 jaar de fotografie voor mijn traditionele kerstkaart.

www.spirits.nu Spiritueel centrum Spirits Healing & Reiki van José Nas. José heeft mij ingewijd in Reiki.